Menu Sluiten

Snijden Metalen

Raytech is een Belgische toeleverancier gespecialiseerd in de productie van complexe onderdelen. Deze onderdelen worden geproduceerd door middel van lasertechnologie. Hoge nauwkeurigheid staat hierbij altijd centraal.

More than precision

Als één van de eerste Belgische toeleveranciers in Lasersnijden en meer recent in Additive manufacturing is Raytech een pionier in de productie van kleine & complexe onderdelen.

Dankzij in-house machinebouw kunnen ongeziene acceleratiesnelheden gehaald worden waardoor Raytech zich binnen de industrie kan onderscheiden. Hierbij kunnen diktes tot 0.005mm met een tolerantie van 10µm gelaserd worden. Door deze vooruitstrevende technieken is Raytech de geschikte leverancier van prototypes tot grotere hoeveelheden.

Wat maakt ons uniek?

Wij treden op als co-engineer om een oplossing te vinden voor de meest uiteenlopende projecten waarbij we garant staan voor de hoogste nauwkeurigheid en  afwerkingsgraad. Bovendien is er de mogelijkheid voor grotere en frequente orders een in-house op maat gemaakte machine te ontwikkelen speciaal voor uw product!

Vragen? Contacteer ons!

00393700039370

Meer info

tags: Laserbewerkingen – Lasersnijden – Laserlassen – Lasergraveren – Laserboren – 

Wenst u meer info over snijden metalen kijk dan vlug op https://raytech.be | Snijden Metalen

Printing | Laser | Machinebouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Snijden metalen

homewelkom bij vinck bvba montageonderdelen en reparatie tot uw dienst allin partsonderdelen cnc bewerkingtoepassingen machineparkcnc apparatuur contactvinck bvba waterstraalsnijmachine veelzijdigheid en efficintieverbeteringen in productiefaciliteiten. Met deze technologie is het mogelijk om een breed scala aan materialen te snijden. Leer het verschil tussen abrasief en zuiver water snijden en wordt bewust van de verschillende snijtechnieken waarmee waterstraal kan worden vergeleken. Meer info geavanceerde apparatuur voor de cnc bewerking maken we gebruik van conventionele en geavanceerde cnc gestuurde machines. Zo beschikken wij over de meest geavanceerde apparatuur om te frezen draaien en snijden. Meer info cnc gestuurde bewerking we beschikken over een gevarieerd en uitgebreid machinepark met de recentste computergestuurde cnc machines waarmee klantspecifieke onderdelen gemaakt worden. Meer info automatisering in de voedingsindustrie ooit begonnen .

rijkmakerlaan essen dringende opdracht beschikbaar primary menu home plaatwerk snijden kunststof snijden plasmasnijder en waterjet industrile plaatbewerking contact snel snijwerk met onze waterjet of waterjet plasmasnijder de enige waterjet plasmasnijder in belgi plasmasnijden is een van de voornaamste technieken om staal in vormen te snijden snijden metalen : vind meer info hier Hoewel het niet zo nauwkeurig is als zuivere waterjet is het wel een snelle manier om zelfs door de meest harde metalen te gaan. Het principe van plasma is dat gas tot extreme temperaturen wordt verhit en zo in een nieuwe fase of aggregatietoestand bekend als plasma terechtkomt. De temperaturen gaan tot . Graden celsius en zijn dus meer dan hoog genoeg om nauwkeurig door metaal te smelten. Door de cncaansturing is die nauwkeurigheid ook gegarandeerd. Jameco heeft echter een plasmasnijder in combinatie met een waterjet. Deze snijtechniek heeft volgende voordelen. In .

Inlichtingen over Snijden metalen

toggle navigation home ons bedrijf blog contact oplossingen op maat van uw sector studies plaatwerk mechanish lassen integratie diensten projectbeheer fr en nl home plaatwerk industrieumlle plaatbewerking we bewerken traditionele metalen zoals staal roestvrij staal aluminium en koper maar ook specifiekere metalen zoals titanium of tantalium met bijzondere eigenschappen. De meest voorkomende legeringen zijn roestvrij staal en aluminium beide staan bekend om hun corrosievastheid. Ze zijn recycleerbaar en passen dus perfect in de kringloopeconomie binnen het kader van een duurzame ontwikkeling interesse in snijden metalen We bewerken ook nieuwe metalen zoals magnelis of hardox met nog betere eigenschappen op het vlak van weerstand duurzaamheid levensduur en corrosievastheid. We beheersen alle mogelijke bewerkingsprocessen snijden lasersnijden ponsen en zagen v.