Menu Sluiten

Micro Perforaties Buis

Raytech is een Belgische toeleverancier gespecialiseerd in de productie van complexe onderdelen. Deze onderdelen worden geproduceerd door middel van lasertechnologie. Hoge nauwkeurigheid staat hierbij altijd centraal.

More than precision

Als één van de eerste Belgische toeleveranciers in Lasersnijden en meer recent in Additive manufacturing is Raytech een pionier in de productie van kleine & complexe onderdelen.

Dankzij in-house machinebouw kunnen ongeziene acceleratiesnelheden gehaald worden waardoor Raytech zich binnen de industrie kan onderscheiden. Hierbij kunnen diktes tot 0.005mm met een tolerantie van 10µm gelaserd worden. Door deze vooruitstrevende technieken is Raytech de geschikte leverancier van prototypes tot grotere hoeveelheden.

Wat maakt ons uniek?

Wij treden op als co-engineer om een oplossing te vinden voor de meest uiteenlopende projecten waarbij we garant staan voor de hoogste nauwkeurigheid en  afwerkingsgraad. Bovendien is er de mogelijkheid voor grotere en frequente orders een in-house op maat gemaakte machine te ontwikkelen speciaal voor uw product!

Vragen? Contacteer ons!

00393700039370

Meer info

tags: Laserbewerkingen – Lasersnijden – Laserlassen – Lasergraveren – Laserboren – 

Wenst u meer info over micro perforaties buis kijk dan vlug op https://raytech.be | Micro Perforaties Buis

Printing | Laser | Machinebouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Micro perforaties buis

infohobon.be nl fr en over hobon productie producten voeding milieu contact producten innovatie is belangrijk en dus proberen we steevast een pionier te zijn met een uitgebreid productassortiment dat inspeelt op de nieuwste trends micro perforaties buis schatting aanvragen Het resultaat is een ruime waaier aan duurzame producten die van a tot z worden ontwikkeld door hobon. Lees meer over het productieproces zakken ldpe hdpe zakken afscheurbaar van de rol zakken met hoeklas los of afscheurbaar van de rol bloklas zakken met easy opening paperlike zakken vellen ldpe hdpe folies ldpe hdpe buisfolie baginbox automatenfolie krimpfolie hulzen paperlike huls automatenfolie krimphoezen ldpe zakken ldpe hdpe materialen ldpe hdpe lldpe metallocene toepassingen veevoeders meststoffen poeders zand granen stofafzuiging enz. Bedrukking is steeds mogelijk. Deze zakken kunnen met of zonder zijvouw worden gemaakt. Zakk.

home productie over ons contacteer ons nl nl fr en productie bij oroplastic om uw producten te verpakken verzenden of te beschermen bieden wij u een ruim gamma aan producten op maat aan. Door onze eigen productie kunnen wij u helpen met een grote flexibiliteit en tevens hoge kwaliteit door onze jarenlange ervaring. Gegarandeerd krijgt u van ons een uitmuntende service en we komen snel samen tot de ideale oplossing voor uw noden De vergoeding voor micro perforaties buis Onze producten zakken en vellen eventueel op rol met afscheurperforatie bak en kratzakken stofafzuigzakken diepvrieszakken topsheetvellen krimpfolies zowel vlak als gevouwen met of zonder microperforaties buisfolie alsook halfopen en vlakfolies in hdpe als ldpe met of zonder zijvouw in breedtes tussen mm mm en diktes tussen micron micron nog vragen omtrent onze producten of wenst u wat meer uitleg contacteer ons.

Kennis over Micro perforaties buis

overslaan en naar de inhoud gaan een plezier om te bouwen en fr nl home het bedrijf presentatie pers vacatures partners ethisch charter onze benadering de van uw huis bouwen met team construct uw garanties lastenboek getuigenissen isolatie de must onze woningen bouwgrond woning kijkwoningen villa classic villa siesta villa salsa showroom news weetjes uw investering financiering bouwpremie notaris kosten opbrengst eigedom contact klanten login home onze benadering lastenboek lastenboek samenvating lastenboek samenvating klik op een van de titels voor meer informatie over de specificaties . De ruwbouw stabliliteitsstudie voor het begin van de werken wordt een bodemonderzoek en een stabiliteitsstudie uitgevoerd door een gespecialiseerde ond.