Menu Sluiten

Lasersnijden

Raytech is een Belgische toeleverancier gespecialiseerd in de productie van complexe onderdelen. Deze onderdelen worden geproduceerd door middel van lasertechnologie. Hoge nauwkeurigheid staat hierbij altijd centraal.

More than precision

Als één van de eerste Belgische toeleveranciers in Lasersnijden en meer recent in Additive manufacturing is Raytech een pionier in de productie van kleine & complexe onderdelen.

Dankzij in-house machinebouw kunnen ongeziene acceleratiesnelheden gehaald worden waardoor Raytech zich binnen de industrie kan onderscheiden. Hierbij kunnen diktes tot 0.005mm met een tolerantie van 10µm gelaserd worden. Door deze vooruitstrevende technieken is Raytech de geschikte leverancier van prototypes tot grotere hoeveelheden.

Wat maakt ons uniek?

Wij treden op als co-engineer om een oplossing te vinden voor de meest uiteenlopende projecten waarbij we garant staan voor de hoogste nauwkeurigheid en  afwerkingsgraad. Bovendien is er de mogelijkheid voor grotere en frequente orders een in-house op maat gemaakte machine te ontwikkelen speciaal voor uw product!

Vragen? Contacteer ons!

00393700039370

Informatie over lasersnijden:

Lasersnijden is een industriele bewerkingstechniek.

In zijn eenvoudigste vorm gebruikt lasersnijden een laser om materialen te verdampen. Ooit werd lasersnijden alleen gebruikt in de industriele productie, maar nu wordt het gebruikt door hobbyisten en scholen. Het proces is verrassend eenvoudig, en het kan zelfs door amateurs worden uitgevoerd. Kleine bedrijven en scholieren maken ook gebruik van de technologie. In dit artikel zullen we de basisprincipes van lasersnijden verkennen en hoe het kan worden gebruikt om uw eigen stukken op maat te maken.

Een laser is een elektromagnetische stralingsbron die licht uitzendt in een bijna evenwijdige bundel. Om met de laserstraal te kunnen snijden, moet die worden gefocusseerd tot een lichtcirkel wa.

Meer info

tags: Laserbewerkingen – Lasersnijden – Laserlassen – Lasergraveren – Laserboren – 

Wenst u meer info over lasersnijden kijk dan vlug op https://raytech.be | Lasersnijden

Machinebouw | Laser | Printing | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Lasersnijden

be nl materialen hout aluminium lasergraveren fruit aluminium inoxrvs hout lakafdracht glas lasersnijden sjablonen hout kunststoffen inoxrvs personaliseren frezen signing ltpro labels tags contact materialen hout aluminium lasergraveren fruit aluminium inoxrvs hout lakafdracht glas lasersnijden sjablonen hout kunststoffen inoxrvs personaliseren frezen signing ltpro labels tags contact welkom raidho is een professionele en veelzijdige partner op het gebied van lasersnijden lasergraveren en lasertechniek. Onze jarenlange ervaring en klantgerichtheid zorgen voor een passend antwoord op uw laservragen. Lasergraveren onze hoogwaardige lasergravures zijn bijna op elk materiaal toe te passen.met lasergraveren wordt een klein laagje uit het materiaal gebrand. Hierdoor kan bijna elk materiaal worden voorzien van een tekst logo of afbeelding lasersnijden specialisten Labels tags raidho is een professionele en veelzijdige .

lasersnijden bedrijf neyrinck adres historiek offerte machines plooibanken lasersnijden diversen realisaties lasconstructies plaatbewerking diversen route routeberekening lasersnijden ondertussen hebben we lasers staan. En met een vermogen tot kw en de recentste aankoop tot kw. Met deze combinatie kunnen we in gewoon staal tot mm dik lasersnijden in rvs laseren we door mm dik en in almg kunnen we laseren tot dik. Onze lasertafels zijn x mm dus deze beperken de grootte van de stukken tot dat formaat. Grotere platen kunnen nog altijd versneden worden met onze plaatschaar Een extra woordje over lasersnijden Het lasersnijden gebeurt normaal gezien in een ploegensysteem waardoor we kort op de bal kunnen spelen en snel kunnen leveren. Onze kw is ook uitgerust met een wisselsysteem waardoor we vlot honderden platen volgens een zelfde patroon kunnen laseren. Dus groter seriewer.

Feiten over Lasersnijden

nl fr en home bewerkingen zagen polijsten cncfrezen lasersnijden graveren buigen plooien en draperen verlijmen assemblage en afwerking vacumvormen vacumvormen materialen gegoten acrylaat gextrudeerd acrylaat polycarbonaat pc pet pvc pvc schuimplaat polystyreen hoogslagvast abs buizen en staven meerwandige platen diverse materialen realisaties vacatures over ons historiek milieubeleid contact selecteer een pagina imatexbewerkingen lasersnijden en graveren imatexbewerkingen lasersnijden en graveren assige d lasersnijmachine de assige d lasersnijmachine wordt bediend. Afwerking de afwerking van schotels door imatex. Plaatsen van een logo of tekst het plaatsen van een logo of tekst gebeurt door een markeerlaser. Logo s teksten huisnummers etc. L.