Menu Sluiten

Lasermarkeren Kunststof

Raytech is een Belgische toeleverancier gespecialiseerd in de productie van complexe onderdelen. Deze onderdelen worden geproduceerd door middel van lasertechnologie. Hoge nauwkeurigheid staat hierbij altijd centraal.

More than precision

Als één van de eerste Belgische toeleveranciers in Lasersnijden en meer recent in Additive manufacturing is Raytech een pionier in de productie van kleine & complexe onderdelen.

Dankzij in-house machinebouw kunnen ongeziene acceleratiesnelheden gehaald worden waardoor Raytech zich binnen de industrie kan onderscheiden. Hierbij kunnen diktes tot 0.005mm met een tolerantie van 10µm gelaserd worden. Door deze vooruitstrevende technieken is Raytech de geschikte leverancier van prototypes tot grotere hoeveelheden.

Wat maakt ons uniek?

Wij treden op als co-engineer om een oplossing te vinden voor de meest uiteenlopende projecten waarbij we garant staan voor de hoogste nauwkeurigheid en  afwerkingsgraad. Bovendien is er de mogelijkheid voor grotere en frequente orders een in-house op maat gemaakte machine te ontwikkelen speciaal voor uw product!

Vragen? Contacteer ons!

00393700039370

Meer info

tags: Laserbewerkingen – Lasersnijden – Laserlassen – Lasergraveren – Laserboren – 

Wenst u meer info over lasermarkeren kunststof kijk dan vlug op https://raytech.be | Lasermarkeren Kunststof

Machinebouw | Printing | Laser | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Lasermarkeren kunststof

home over diensten lasergraveren voordelen lasergraveren toepassingen materialen faq s realisaties contact menu kunststof lasermarkeren bij lasergraveren wordt vaak gedacht dat dit een proces is dat ontstaat door het wegnemen van het materiaal door middel van een laser aldus het graveren . Toch is er naast het graveren nog een andere belangrijke toepassing namelijk het markeren met behulp van een laser lasermarkeren kunststof binnen uw budget Lasermarkeren op kunststof bij het lasermarkeren wordt er geen materiaal verwijderd maar wordt de materiaalstructuur veranderd door de laser waardoor er een zichtbare markering ontstaat. De meest gekende vorm van lasermarkeren is het markeren op roestvrij staal of inox waarbij er een diepzwarte.

deze site gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Ok ik snap het arrow up home spuitgieten laserbewerkingen onze merken over ons nl arrow down nl fr contacteer ons jouw partner in spuitgieten en laserbewerking van kleine tot grote producten. Van grote tot kleine oplages. Wij hebben al meer dan jaar ervaring met kunststofspuitgieten. De laatste jaren bouwden we ook veel expertise op in lasermarkeren en lasersnijden contacteer ons onze diensten spuitgieten we maken jouw product van a tot z. Kleine of grote onderdelen uit kunststof met ons uitgebreid machinepark is alles mogelijk meer info laserbewerking wil je jouw product personaliseren identificeren traceren of laten uitsnijden wij lasermarkeren metaal glas hout kunststof natuursteen en meer. Meer info waarom smisdom check korte communicatielijnen meer over lasermarkeren kunststof Geen nodeloze tussenpersonen maar regel meteen alles met de juiste medewerker. Check persoonlijke aanpak. Ons doel is om te bouwen aan een jarenlange samenwerking met onze klanten. Sterke service is onze prioriteit..

Gegevens over Lasermarkeren kunststof

.