Menu Sluiten

Lasergraveren Kunststof

Raytech is een Belgische toeleverancier gespecialiseerd in de productie van complexe onderdelen. Deze onderdelen worden geproduceerd door middel van lasertechnologie. Hoge nauwkeurigheid staat hierbij altijd centraal.

More than precision

Als één van de eerste Belgische toeleveranciers in Lasersnijden en meer recent in Additive manufacturing is Raytech een pionier in de productie van kleine & complexe onderdelen.

Dankzij in-house machinebouw kunnen ongeziene acceleratiesnelheden gehaald worden waardoor Raytech zich binnen de industrie kan onderscheiden. Hierbij kunnen diktes tot 0.005mm met een tolerantie van 10µm gelaserd worden. Door deze vooruitstrevende technieken is Raytech de geschikte leverancier van prototypes tot grotere hoeveelheden.

Wat maakt ons uniek?

Wij treden op als co-engineer om een oplossing te vinden voor de meest uiteenlopende projecten waarbij we garant staan voor de hoogste nauwkeurigheid en  afwerkingsgraad. Bovendien is er de mogelijkheid voor grotere en frequente orders een in-house op maat gemaakte machine te ontwikkelen speciaal voor uw product!

Vragen? Contacteer ons!

00393700039370

Meer info

tags: Laserbewerkingen – Lasersnijden – Laserlassen – Lasergraveren – Laserboren – 

Wenst u meer info over lasergraveren kunststof kijk dan vlug op https://raytech.be | Lasergraveren Kunststof

Laser | Printing | Machinebouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Lasergraveren kunststof

home over ons markten cases technologie merken film contact webwinkel nl de fr en jaar typografische cultuur stempels voor industrieel kantoor en priv gebruik naamplaten en badges hoogwaardig drukwerk. Bij royal posthumus vindt u goede en creatieve oplossingen voor alle soorten markeringen van gebouwen producten en representatie. Betrouwbaar vooruitstrevend en doelgericht. Al meer dan jaar. jaar typografische cultuur stempels voor industrieel kantoor en priv gebruik naamplaten en badges hoogwaardig drukwerk. Bij royal posthumus vindt u kwalitatieve en creatieve oplossingen voor alle soorten markeringen van gebouwen producten en representatie. Betrouwbaar vooruitstrevend en doelgericht. Al meer dan jaar. Over ons royal posthumus is een van europa s grootste leveranciers van s.

home over ons contact realisaties lasergraveren industrieel graveerwerk signtec is gespecialiseerd in industrieel computergestuurd graveren. Dankzij het cnc sturingsprogramma zorgen onze geavanceerde machines voor prachtige en duurzame resultaten op het gebied van graveerwerk lasergraveren kunststof brengt meer op Door investering in de nieuwste graveermachines is signtec bvba naast precisiewerk ook in staat graveerwerken van groot formaat te produceren. Signtec bvba zorgt voor uw afgewerkte naamplaten typeplaten inhuldigingsplaten en typemarkering. Lasergraveren lasergraveren is een techniek waarbij een laserstraal aangestuurd door een computer een afbeelding maakt in metaal kunststof of een organisch materiaal. Lasergraveren is nauwkeurig en met de juiste techniek zeer duurzaam heb je interesse in lasergraveren kunststof Lasergravur.

Meer informatie over Lasergraveren kunststof

linkedin twitter houd mij op de hoogte english menu home cursussen cursusoverzicht bedrijfsinterne cursussen leerlijnenoverzicht subsidies brabant leert leerportaal samenwerkingspartners evenementen agenda evenementenoverzicht ruimte huren high tech platform dit is het high tech platform high tech platform leden stel een vraag aan onze leden word lid vakgebieden additive manufacturing en prototyping agri en food technologie automotive technologie elektronica en elektrotechniek extended reality kunststof en matrijstechnologie kwaliteitsmanagement en veiligheid lean six sigma en procesverbetering leiderschap communicatie en persoonlijke effectiviteit materiaalkunde en verbindingen mechatronica robotica en industrile automatisering onderhoudsmanagement en service optica fotonica en lasers precisietechnologie en werktuigbouwkunde productiemanagement en logistiek productontwikkeling en rampd projectmanagement smart industry technology for health vakgebieden additive manufacturing en prototyping agri en food technologie automotive technologie elektronica en elek.