Menu Sluiten

Stator Rotor Brugge

Raytech is een Belgische toeleverancier gespecialiseerd in de productie van complexe onderdelen. Deze onderdelen worden geproduceerd door middel van lasertechnologie. Hoge nauwkeurigheid staat hierbij altijd centraal.

More than precision

Als één van de eerste Belgische toeleveranciers in Lasersnijden en meer recent in Additive manufacturing is Raytech een pionier in de productie van kleine & complexe onderdelen.

Dankzij in-house machinebouw kunnen ongeziene acceleratiesnelheden gehaald worden waardoor Raytech zich binnen de industrie kan onderscheiden. Hierbij kunnen diktes tot 0.005mm met een tolerantie van 10µm gelaserd worden. Door deze vooruitstrevende technieken is Raytech de geschikte leverancier van prototypes tot grotere hoeveelheden.

Wat maakt ons uniek?

Wij treden op als co-engineer om een oplossing te vinden voor de meest uiteenlopende projecten waarbij we garant staan voor de hoogste nauwkeurigheid en  afwerkingsgraad. Bovendien is er de mogelijkheid voor grotere en frequente orders een in-house op maat gemaakte machine te ontwikkelen speciaal voor uw product!

Vragen? Contacteer ons!

00393700039370

More info

tags: Laserbewerkingen – Lasersnijden – Laserlassen – Lasergraveren – Laserboren – 

Wenst u meer info over stator rotor brugge kijk dan vlug op https://raytech.be | Stator Rotor Brugge

Laser | Printing | Machinebouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Stator rotor brugge

aktualiteiten pagina muurkrant met losse nieuwtjes kanttekeningen en standpunten… .. op naar het smak dozen allerhande in zaal . Opening om u. De tento wordt geanimeerd door moniek darge. .. we hanteren voor alle publieke voorstellingen in de logos tetraeder het covid safe ticket. .. de robots zijn veilig en wel teruggekeerd naar hun thuishaven vanuit het verre smak stator rotor brugge binnen uw budget Tijd voor een grondig nazicht… .. tijd voor allerlei lijstjes… .. stad gent blijven of gaan .. de hoofdvorm van de nieuwe ltcornaltogt robot is er… .. we vernemen zopas het overlijden van de italiaanse komponist sylvano bussotti . .. vanmorgen worden bezoekers aan onze tento in het smak verwelkomd en rondgeleid door godfriedwillem raes zelf De diversiteit van stator rotor brugge De tentoonstelling kreeg onder meer bezoek van ernest van buynder. .. vandaag zijn we de hele dag aanwezig op de kunstmarkt op de kouter in gent. U wordt er te woord gestaan door moniek darge philippe druez godfriedwillem raes en peter van lancker. .. in ons atelier voor experimentele instrumentenbouw zijn we aan de slag met de bouw van een a.

.

Berichtgeving over Stator rotor brugge

.