Menu Sluiten

Leveranciers Snijden Metalen

Raytech is een Belgische toeleverancier gespecialiseerd in de productie van complexe onderdelen. Deze onderdelen worden geproduceerd door middel van lasertechnologie. Hoge nauwkeurigheid staat hierbij altijd centraal.

More than precision

Als één van de eerste Belgische toeleveranciers in Lasersnijden en meer recent in Additive manufacturing is Raytech een pionier in de productie van kleine & complexe onderdelen.

Dankzij in-house machinebouw kunnen ongeziene acceleratiesnelheden gehaald worden waardoor Raytech zich binnen de industrie kan onderscheiden. Hierbij kunnen diktes tot 0.005mm met een tolerantie van 10µm gelaserd worden. Door deze vooruitstrevende technieken is Raytech de geschikte leverancier van prototypes tot grotere hoeveelheden.

Wat maakt ons uniek?

Wij treden op als co-engineer om een oplossing te vinden voor de meest uiteenlopende projecten waarbij we garant staan voor de hoogste nauwkeurigheid en  afwerkingsgraad. Bovendien is er de mogelijkheid voor grotere en frequente orders een in-house op maat gemaakte machine te ontwikkelen speciaal voor uw product!

Vragen? Contacteer ons!

00393700039370

Meer info

tags: Laserbewerkingen – Lasersnijden – Laserlassen – Lasergraveren – Laserboren – 

Wenst u meer info over leveranciers snijden metalen kijk dan vlug op https://raytech.be | Leveranciers Snijden Metalen

Laser | Printing | Machinebouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Leveranciers snijden metalen

skip to main content main navigation home industrieel persen toepassingen bedrijf jobs contact infoalnapress.be select your language ennlfr alnapress partner in industrieel persen alnapress in tielt is expert in het hydraulisch en excentrisch persen van ferro en nonferro metalen. Als toeleverancier bedient het bedrijf heel wat uiteenlopende sectoren met de gewenste metalen onderdelen. Dankzij het uitgebreid machinepark en de jarenlange kennis en ervaring biedt alnapress op heel wat uiteenlopende vragen het gepaste antwoord. Over alnapress scroll met precisie van grondstof over persen snijden plooien en ponsen tot een afgewerkt en geassembleerd eindproduct. industrieel persen interesse om samen te werken contact alnapress bv b. A. Guilbertlaan tielt infoalnapress.be t. be open van ma tem vr u u fac.

home shop haspels vuur amp vlam over ons contact over ons tankbouw desplenterelannoy werd opgericht in door tom lannoy leveranciers snijden metalen binnen uw budget Reeds jaren zijn we een ervaren speler als het gaat over tankbouw en alle tanktoebehoren dit voor bedrijven als particulieren. We beschikken over een eigen productieatelier eigen vrachtwagens een ruime knowhow en een team dat weet van aanpakken. een sterk team achter elke opslagtank. desplenterelannoy is een gekende waarde in heel belgieuml vooral in westvlaanderen als het gaat over tankbouw. Onze specialiteit is het produceren van metalen opslagtanks voor mazout diesel olie gevaarlijke stoffen water enz. Elke tank wordt op maat gemaakt De verkoopsom van leveranciers snijden metalen Snijden lassen schilderen of een coating alle behandelingen gebeuren volgens de regels van de kunst. Professioneel advi.

Data over Leveranciers snijden metalen

bedrijfsvoorstelling plaatbewerking laswerken draaien en verspanen coengineering lakken machinepark vacatures contact downloads online aanvraag nijverheidslaan bull gullegem infoshapesmetalworks.be bedrijfsvoorstelling wij maken er topwerk van shapes metalworks is ontstaan in uit de samensmelting van shapes subcontracting uit roeselare met het in opgerichte fp metal uit gullegem. Naast de hoofdzetel in kuurne waar ons lasconstructie atelier en lasrobot afdeling gecentraliseerd worden kan u hier ook onze lakkerij terug vinden. Verder beschikken we nog over een afdeling plaatverwerking in gullegem. Sinds mei maakt ook het verspaningsbedrijf protech bvba deel uit van de groep en werd in samenge.