Menu Sluiten

Boutlassen

Raytech is een Belgische toeleverancier gespecialiseerd in de productie van complexe onderdelen. Deze onderdelen worden geproduceerd door middel van lasertechnologie. Hoge nauwkeurigheid staat hierbij altijd centraal.

More than precision

Als één van de eerste Belgische toeleveranciers in Lasersnijden en meer recent in Additive manufacturing is Raytech een pionier in de productie van kleine & complexe onderdelen.

Dankzij in-house machinebouw kunnen ongeziene acceleratiesnelheden gehaald worden waardoor Raytech zich binnen de industrie kan onderscheiden. Hierbij kunnen diktes tot 0.005mm met een tolerantie van 10µm gelaserd worden. Door deze vooruitstrevende technieken is Raytech de geschikte leverancier van prototypes tot grotere hoeveelheden.

Wat maakt ons uniek?

Wij treden op als co-engineer om een oplossing te vinden voor de meest uiteenlopende projecten waarbij we garant staan voor de hoogste nauwkeurigheid en  afwerkingsgraad. Bovendien is er de mogelijkheid voor grotere en frequente orders een in-house op maat gemaakte machine te ontwikkelen speciaal voor uw product!

Vragen? Contacteer ons!

00393700039370

Meer info

tags: Laserbewerkingen – Lasersnijden – Laserlassen – Lasergraveren – Laserboren – 

Wenst u meer info over boutlassen kijk dan vlug op https://raytech.be | Boutlassen

Laser | Printing | Machinebouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Boutlassen

bridging the gap home over weldone boutlassen voor uw firma op maat sectoren diensten norm en regelgeving actueel projecten publicaties contact lastechniek amp materialen lastechniek amp materialen publicaties weldone publiceert regelmatig technische artikels en cases voor industrile vakbladen metallerie metaal info metaalvak vakblad lastechniek handel amp techniek bouwen met staal. Daarnaast geeft weldone regelmatig lezingen op allerlei events. Op deze pagina kan je grasduinen in onze publicaties en presentaties van lezingen. Wil je graag meer informatie ontvangen over een bepaald onderwerp neem dan contact met ons op Het toekomstperspectief van boutlassen Herstelling brug humbeek op november gaf tim buyle een lezing tijdens de de editie van het bilnil lassymposium. Lees meer en iso verantwoordelijke lascordinator gaat op de sc.

.

Wetenswaardigheden over Boutlassen

.