Menu Sluiten

Lasermarkeren Barcodes

Raytech is een Belgische toeleverancier gespecialiseerd in de productie van complexe onderdelen. Deze onderdelen worden geproduceerd door middel van lasertechnologie. Hoge nauwkeurigheid staat hierbij altijd centraal.

More than precision

Als één van de eerste Belgische toeleveranciers in Lasersnijden en meer recent in Additive manufacturing is Raytech een pionier in de productie van kleine & complexe onderdelen.

Dankzij in-house machinebouw kunnen ongeziene acceleratiesnelheden gehaald worden waardoor Raytech zich binnen de industrie kan onderscheiden. Hierbij kunnen diktes tot 0.005mm met een tolerantie van 10µm gelaserd worden. Door deze vooruitstrevende technieken is Raytech de geschikte leverancier van prototypes tot grotere hoeveelheden.

Wat maakt ons uniek?

Wij treden op als co-engineer om een oplossing te vinden voor de meest uiteenlopende projecten waarbij we garant staan voor de hoogste nauwkeurigheid en  afwerkingsgraad. Bovendien is er de mogelijkheid voor grotere en frequente orders een in-house op maat gemaakte machine te ontwikkelen speciaal voor uw product!

Vragen? Contacteer ons!

00393700039370

Meer info

tags: Laserbewerkingen – Lasersnijden – Laserlassen – Lasergraveren – Laserboren – 

Wenst u meer info over lasermarkeren barcodes kijk dan vlug op https://raytech.be | Lasermarkeren Barcodes

Printing | Machinebouw | Laser | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Lasermarkeren barcodes

overslaan en naar de inhoud gaan logos menu home specialiteiten machinepark behringer hbp anc mitutoyo hoogtemeter kwaliteit logistiek historiek vacatures contact nl en machinepark home machinepark wij beschikken over in totaal cncmachines. Er wordt permanent verder genvesteerd om onze korte doorlooptijden aan te houden en mee te zijn met de laatste technologische evoluties. Machinepark metatec cncdraaifrees combinatie mazak integrex ist robot specs mazak integrex is opspanning tot mm max. Draailengte mm yas mm vermogen draaien kw vermogen frezen kw subspil baxis cncdraaibanken mazak multiplex volledige afwerking automatisch laden en lossen aangedreven werktuigen opspanning tot mm max. Draailengte mm vermogen kw mazak multiplex volledige afwerking automatisch laden en lossen aangedreven werktuigen opspanning tot mm max lasermarkeren barcodes zijn zeer gewild Draailengte mm vermogen.

home over diensten lasergraveren voordelen lasergraveren toepassingen materialen faq s realisaties contact menu qr en barcodes graveren barcodes en qrcodes laten toe om op een relatief compacte manier data zoals weblinks en teksten te bundelen. De enige voorwaarde is dat de resolutie van de code en het contrast met de achtergrond waarop deze zich bevindt groot genoeg is. Voordelen lasergraveren qr en barcodes een van de belangrijkste voordelen van lasergraveren is de nauwkeurigheid waardoor zulke codes uitermate geschikt zijn om te lasergraveren. Hierdoor zal bijvoorbeeld een qrcode kleiner dan vierkante centimeter nog steeds scanbaar zijn. Naast de nauwkeurigheid can het contrast van de code met de achtergrond ook bepaald worden De verkoopprijs van lasermarkeren barcodes Bij lasermarkeren van rvs kan namelijk een zwarte markering bekomen worden op een metalen achtergrond.

Het domein van Lasermarkeren barcodes

.