Menu Sluiten

Rotoren Brugge

Raytech is een Belgische toeleverancier gespecialiseerd in de productie van complexe onderdelen. Deze onderdelen worden geproduceerd door middel van lasertechnologie. Hoge nauwkeurigheid staat hierbij altijd centraal.

More than precision

Als één van de eerste Belgische toeleveranciers in Lasersnijden en meer recent in Additive manufacturing is Raytech een pionier in de productie van kleine & complexe onderdelen.

Dankzij in-house machinebouw kunnen ongeziene acceleratiesnelheden gehaald worden waardoor Raytech zich binnen de industrie kan onderscheiden. Hierbij kunnen diktes tot 0.005mm met een tolerantie van 10µm gelaserd worden. Door deze vooruitstrevende technieken is Raytech de geschikte leverancier van prototypes tot grotere hoeveelheden.

Wat maakt ons uniek?

Wij treden op als co-engineer om een oplossing te vinden voor de meest uiteenlopende projecten waarbij we garant staan voor de hoogste nauwkeurigheid en  afwerkingsgraad. Bovendien is er de mogelijkheid voor grotere en frequente orders een in-house op maat gemaakte machine te ontwikkelen speciaal voor uw product!

Vragen? Contacteer ons!

00393700039370

More info

tags: Laserbewerkingen – Lasersnijden – Laserlassen – Lasergraveren – Laserboren – 

Wenst u meer info over rotoren brugge kijk dan vlug op https://raytech.be | Rotoren Brugge

Printing | Machinebouw | Laser | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Rotoren brugge

producten over ons missie referenties historiek ons team jobs dehands nieuws contact en fr de we are recycling verkoop service van recyclingmachines van laecke group is een familiale kmo met jarenlange ervaring en expertise in gespecialiseerde machines voor de recyclage bouw en agrarische sector. In het breed gamma kun je terecht voor rotoren brugge prijs mobiele en stationaire recyclingmachines voor de verwerking van grond en steenafval van diverse origine maar ook voor het verwerken van sloop en groenhout Enige opheldering over rotoren brugge Vanuit hun vestigingen in de benelux nabij brugge en utrecht verzorgen zij onderhoud en service naar de klant. Meer info onze producten recyclingmachines voor zeven recyclingmachines voor breken recyclingmachines voor verkleinen recyclingmachines voor v.

.

Notie over Rotoren brugge

.