Menu Sluiten

Snijden Rvs

Raytech is een Belgische toeleverancier gespecialiseerd in de productie van complexe onderdelen. Deze onderdelen worden geproduceerd door middel van lasertechnologie. Hoge nauwkeurigheid staat hierbij altijd centraal.

More than precision

Als één van de eerste Belgische toeleveranciers in Lasersnijden en meer recent in Additive manufacturing is Raytech een pionier in de productie van kleine & complexe onderdelen.

Dankzij in-house machinebouw kunnen ongeziene acceleratiesnelheden gehaald worden waardoor Raytech zich binnen de industrie kan onderscheiden. Hierbij kunnen diktes tot 0.005mm met een tolerantie van 10µm gelaserd worden. Door deze vooruitstrevende technieken is Raytech de geschikte leverancier van prototypes tot grotere hoeveelheden.

Wat maakt ons uniek?

Wij treden op als co-engineer om een oplossing te vinden voor de meest uiteenlopende projecten waarbij we garant staan voor de hoogste nauwkeurigheid en  afwerkingsgraad. Bovendien is er de mogelijkheid voor grotere en frequente orders een in-house op maat gemaakte machine te ontwikkelen speciaal voor uw product!

Vragen? Contacteer ons!

00393700039370

Meer info

tags: Laserbewerkingen – Lasersnijden – Laserlassen – Lasergraveren – Laserboren – 

Wenst u meer info over snijden rvs kijk dan vlug op https://raytech.be | Snijden Rvs

Printing | Laser | Machinebouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Snijden rvs

vacatures log in producten amp diensten onze troeven over ons contact nl fr nl fr producten amp diensten onze troeven over ons contact vacatures log in onze troeven ontwerp en realisatie van rvs staal en aluminiumproducten dat is onze specialisatie. We hebben ook een eigen machinepark waar we zowat alles op maat maken. in onze eigen ruimte parelstralen we rvs en aluminium voor de perfecte finishing touch snijden rvs voor bedrijven op maat ontwerp amp realisatie via cadcamsoftware maakt onze machine producten volgens technische ontwerpen. Dat zijn meestal tekeningen die wij digitaal toegestuurd krijgen en die gemaakt zijn met een d of dtekenpakket. Maar we ontwerpen ook zelf tekeningen met autodesk inventor en autocad. Dat zijn krachtige ontwerpprogrammas waarmee wij zelfs de eenvoudigste schets op papier hertekenen tot een uiterst realistisch ontwerp. Onze vakmensen en machines doen de rest. Je kan bij ons terecht met een schets bouwplannen schetsen kunnen wij samen met de klant verder bijsturen tot het gewenste resultaat. Wat je op de tekening ziet stem.

urgenties home over ons nieuws referenties contact diensten herstellen en vervangen onderhouden controleren onderdelen bestellen noodlijn h service oplossingen zeefdekken rubberen transportbanden automatische systemen voor bandstuurrol moffen en manchetten kunststof transportbanden schrapers slijtagebescherming rubbers bekledingen en waterjet transportrollen zijstuurrollen en trogstellen trommels genk i.z. Genk noord zone horizonlaan genk antwerpen bedrijf email familienaam voornaam telefoon bericht geen titel email dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd heb je belangstelling in snijden rvs Oplossingen slijtagebescherming rubbers bekledingen en waterjet wilt u een bepaald onderdeel vervangen een bestaande installatie zelf of laten uitbreiden maak uw keuze uit ons ruime aanbod aan onderdelen. Maak een afspraak wij zijn een merkonafhankelijke leverancier met een ruime eigen voorraad. Dat betekent advies over wat voor u de beste oplossing is n snelle lever en in.

Meer informatie over Snijden rvs

er is nog iets dringend af te werken op het einde van uw werf waarvoor te ons het vertrouwen gaf aludan panic service helpt u binnen uur home producten aluminium inox staal maatwerk verwerking afwerking panic service cataloog nieuwigheid sandwich panelen laser snijden openingsuren en transport contact webshop home producten staal staal platen aludan biedt u een uitgebreide keuze van staalplaten uit voorraad op bestelling of op maat. Wij werken de ideale oplossing uit voor al uw stukken op maat van a tot z. Profielen profielen in u l t of z platte latten ronde of rechthoekige buizen vierkante buizen . Wij bieden u alle mogelijke handelsprofielen van de belgische markt. Uiteraard zorgen ook voor de verwerking op maat en eventuele behandeling voor een perfect eindresultaat. Vloerroosters en traptreden wij bieden u bieden een compleet assortiment hoogwaardige roosters en traptreden. Deze zijn beschikbaar .