Menu Sluiten

Lasermarkeren Serienummers

Raytech is een Belgische toeleverancier gespecialiseerd in de productie van complexe onderdelen. Deze onderdelen worden geproduceerd door middel van lasertechnologie. Hoge nauwkeurigheid staat hierbij altijd centraal.

More than precision

Als één van de eerste Belgische toeleveranciers in Lasersnijden en meer recent in Additive manufacturing is Raytech een pionier in de productie van kleine & complexe onderdelen.

Dankzij in-house machinebouw kunnen ongeziene acceleratiesnelheden gehaald worden waardoor Raytech zich binnen de industrie kan onderscheiden. Hierbij kunnen diktes tot 0.005mm met een tolerantie van 10µm gelaserd worden. Door deze vooruitstrevende technieken is Raytech de geschikte leverancier van prototypes tot grotere hoeveelheden.

Wat maakt ons uniek?

Wij treden op als co-engineer om een oplossing te vinden voor de meest uiteenlopende projecten waarbij we garant staan voor de hoogste nauwkeurigheid en  afwerkingsgraad. Bovendien is er de mogelijkheid voor grotere en frequente orders een in-house op maat gemaakte machine te ontwikkelen speciaal voor uw product!

Vragen? Contacteer ons!

00393700039370

Meer info

tags: Laserbewerkingen – Lasersnijden – Laserlassen – Lasergraveren – Laserboren – 

Wenst u meer info over lasermarkeren serienummers kijk dan vlug op https://raytech.be | Lasermarkeren Serienummers

Printing | Laser | Machinebouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Lasermarkeren serienummers

deze site gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Ok ik snap het arrow up home spuitgieten laserbewerkingen onze merken over ons nl arrow down nl fr contacteer ons home arrow right wat we doen arrow right laserbewerkingen specialist in lasermarkeren graveren en snijden bij het lasermarkeren en graveren brengen we onuitwisbare coderingen aan op een product. Dit kan gaan van tekst tot afbeeldingen en serienummers. Samen met de klant bespreken wat er exact nodig is en op welk materiaal. Afhankelijk hiervan kiezen we het juiste type laser om de opdracht te realiseren. Onze jarenlange ervaring hiermee zetten we graag voor jou in onze sterktes en voordelen onze machines laten toe om heel nauwkeurig en fijn te markeren. Subtiele graveringen of precieze coderingen zijn geen probleem voor ons. Daarnaast kunnen we zowel vaste of wisselende gegevens markeren op jouw onderdelen. Het lasermarkeren gebeurt bij ons contactloos. Jouw producten ondervinden geen fysische of mechanische belasting lasermarkeren serienummers binnen ieders budget Daardoor ontstaat er geen oppervlakteverandering of.

home over diensten lasergraveren voordelen lasergraveren toepassingen materialen faq s realisaties contact menu graveren van materialen ontvang uw offerte binnen dag contacteer ons realisaties bekijk video gegraveerd.be gegraveerd.be specialiseert zich in het lasergraveren van allerlei voorwerpen en materialen waaronder verschillende soorten kunststoffen hout leer kurk rubber steen metalen zoals aluminium en staal en nog tal van andere materialen. De te graveren materialen of voorwerpen kunnen door de klant aangeleverd worden waarna wij ze graveren of snijden. Ook is het ook mogelijk om de materialen bij ons te bestellen en indien nodig te laten snijden Een extra woordje over lasermarkeren serienummers Bij ons kan u terecht voor alle soorten graveringen van logo s en namen tot serienummers. De standaard levertijd bedraagt weken. Express levertijden van dagen zijn echter mogelijk in sommige gevallen. Materialen metaal er bestaan heel wat materialen die met een laser gegraveerd kunnen worden waaronder glas hout en kunststof. Het materiaal waarmee de mogelijkheden echter het.

Mededeling over Lasermarkeren serienummers

.