Menu Sluiten

Precisie Plaatwerk

Raytech is een Belgische toeleverancier gespecialiseerd in de productie van complexe onderdelen. Deze onderdelen worden geproduceerd door middel van lasertechnologie. Hoge nauwkeurigheid staat hierbij altijd centraal.

More than precision

Als één van de eerste Belgische toeleveranciers in Lasersnijden en meer recent in Additive manufacturing is Raytech een pionier in de productie van kleine & complexe onderdelen.

Dankzij in-house machinebouw kunnen ongeziene acceleratiesnelheden gehaald worden waardoor Raytech zich binnen de industrie kan onderscheiden. Hierbij kunnen diktes tot 0.005mm met een tolerantie van 10µm gelaserd worden. Door deze vooruitstrevende technieken is Raytech de geschikte leverancier van prototypes tot grotere hoeveelheden.

Wat maakt ons uniek?

Wij treden op als co-engineer om een oplossing te vinden voor de meest uiteenlopende projecten waarbij we garant staan voor de hoogste nauwkeurigheid en  afwerkingsgraad. Bovendien is er de mogelijkheid voor grotere en frequente orders een in-house op maat gemaakte machine te ontwikkelen speciaal voor uw product!

Vragen? Contacteer ons!

00393700039370

Meer info

tags: Laserbewerkingen – Lasersnijden – Laserlassen – Lasergraveren – Laserboren – 

Wenst u meer info over precisie plaatwerk kijk dan vlug op https://raytech.be | Precisie Plaatwerk

Machinebouw | Printing | Laser | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Precisie plaatwerk

nl fr esf subsidiedossier home wat we doen jobs over inkonox contact home wat we doen maatwerk en constructie lassen lasersnijden contacteer ons routebeschrijving waarom inkonox bewerking van inox staal en aluminium met meer dan jaar ervaring is inkonox de partner bij uitstek voor de bewerking van roestvrij staal aluminium en staal. Lasersnijden lassen cnc plooien rollen laseren parelstralen poederlakken boren en tal van andere nabewerkingen behoren tot de dagelijkse activiteiten in ons atelier precisie plaatwerk brengt meer op Hierbij streven we steeds naar een onberispelijke kwaliteit een verfijnde afwerking en een oplossing op maat van de behoeftes van de klant. Onze projecten voldoen steeds aan de specifieke vereisten van de sector waarin onze klant actief is. Maatwerk amp constructie maatwerk in rvs alu of staal met een hoge afwerkingsgraad. Daacutet is de absolute specialiteit van inkonox. Sinds meer dan jaar. Bij ons geen massaproductie maar wel gepersonaliseerde constructies. Op .

overslaan en naar de inhoud gaan activiteiten referenties nieuws info aanvragen infolesagenv.be nl fr contact jobs over lesage lesage nv industrieel metaalconstructiebedrijf menu activiteiten coengineering plaatbewerking constructie robotlassen draadbewerking poederlakkerij referenties nieuws info aanvragen masters in metalworks we zijn een industrieel toeleverancier voor het fijnere plaatwerk en dat kan van alles zijn. We zijn actief in heel veel verschillende sectoren ons eindproduct is vaak erg creatief en zichtbaar. Dat vraagt uiteraard de nodige finesse kwaliteit en afwerking. Die garanderen we dan ook aan onze klanten. We mogen trots zeggen dat ons team geen enkele uitdaging uit de weg gaat wij zijn masters in ons vak. Wij denken met u mee uw idee krijgt vorm aan onze tekentafel plaatbewerking op maat bewerken met oog voor precisie constructie constructie met een plus robotlassen uiterst nauwkeurig zonder compromissen dra.

Kennis over Precisie plaatwerk

overslaan en naar de algemene inhoud gaan nl fr zoekveld zoeken home over ons geschiedenis missie visie bedrijfsprofiel klantenprofiel nieuws vacatures downloads diensten ontwikkeling voorbereiding lasersnijden robotlassen ponsen plooien knippen levering amp montage andere realisaties contact u bent hier home over ons klantenprofiel klantenprofiel wij werken voornamelijk als toeleverancier van plaatwerk voor kmo s die een constante aanvoer nodig hebben van plaatwerk voor hun eigen werkzaamheden. In de bouwsector petrochemie en horeca hebben wij enkele belangrijke klanten. Nagenoeg al onze klanten zijn belgische kmo s of belgische vestigingen van multinationals. In wezen kan iedereen die precisieplaatwerk of laswerk heeft bij ons terecht wenst u meer informatie over precisie plaatwerk Dankzij het flexibele machinepark en een gemotiveerde ploeg kunnen wij leveren op een zeer korte termijn wat on.