Menu Sluiten

Precisie Metaal Buizen Lasersnijden

Raytech is een Belgische toeleverancier gespecialiseerd in de productie van complexe onderdelen. Deze onderdelen worden geproduceerd door middel van lasertechnologie. Hoge nauwkeurigheid staat hierbij altijd centraal.

More than precision

Als één van de eerste Belgische toeleveranciers in Lasersnijden en meer recent in Additive manufacturing is Raytech een pionier in de productie van kleine & complexe onderdelen.

Dankzij in-house machinebouw kunnen ongeziene acceleratiesnelheden gehaald worden waardoor Raytech zich binnen de industrie kan onderscheiden. Hierbij kunnen diktes tot 0.005mm met een tolerantie van 10µm gelaserd worden. Door deze vooruitstrevende technieken is Raytech de geschikte leverancier van prototypes tot grotere hoeveelheden.

Wat maakt ons uniek?

Wij treden op als co-engineer om een oplossing te vinden voor de meest uiteenlopende projecten waarbij we garant staan voor de hoogste nauwkeurigheid en  afwerkingsgraad. Bovendien is er de mogelijkheid voor grotere en frequente orders een in-house op maat gemaakte machine te ontwikkelen speciaal voor uw product!

Vragen? Contacteer ons!

00393700039370

Meer info

tags: Laserbewerkingen – Lasersnijden – Laserlassen – Lasergraveren – Laserboren – 

Wenst u meer info over precisie metaal buizen lasersnijden kijk dan vlug op https://raytech.be | Precisie Metaal Buizen Lasersnijden

Machinebouw | Laser | Printing | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Precisie metaal buizen lasersnijden

skip to content de brug vzw maatwerkbedrijf menu home onze activiteiten open child menu industrie montage verpakking werken bij de brug open child menu sociaal beleid over ons de kobbe contact industrie industrie hout veelzijdigheid is onze voornaamste troef. Wij maken zowel individuele meubels als volledige interieurs. Daarnaast produceren we kisten en pallets. We werken natuurlijk nauw samen met andere afdelingen zoals stoffering spuiterij en metaal om het allerbeste product te kunnen afleveren. peter cuypers afdelingshoofd hout activiteiten o.a. productie van kisten en pallets ontwerp en productie van stands displays ontwerp en productie van meubilair en kantoorinrichting machinepark o.a. opdeelzaag portaalfrees verticale freesmachine paneelzaag kantenlijmer schuurmachine meer weten mail naar houtdebrug.be. Metaal wij leveren al jaar topkwaliteit. Dankzij de vakkennis van onze mensen en ons hypermoderne machinepark brengen wij iedere opdracht tot een goed einde van ontwerp over mater.

cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. Ik ga akkoord lees meer over wcw onze merken oplossingen support jobs contact nl fr en onze oplossingen plasmasnijden plasmasnijden is een veelzijdige technologie voor het snijden van plaatmetaal profielen kokers en buizen precisie metaal buizen lasersnijden voor bedrijven op maat Deze technologie wordt dan ook veelal gebruikt voor onderdelen die nadien gelast worden zoals metaalconstructie scheepsbouw en offshore bedrijven. Ook bij materialen waarbij autogeen snijden niet of minder geschikt is zoals aluminium en roestvast staal is plasmasnijden een gebruikelijk alternatief. Bovendien is de snijsnelheid bij plasmasnijden vele malen hoger dan bij autogeen snijden. Voordelen van plasmasnijden geschikt voor zowel staal rvs en aluminium alsook andere elektrisch geleidende materialen vlotte snijsnelheid mogelijkheid tot het snijden van een laskantvoorbereiding bevel snijden geschikt voor een.

Informatie over Precisie metaal buizen lasersnijden

productie plaatbewerking lasersnijdenponsenplooienzagenoverigelassen robotlassenpuntlassenhalfautomaat lassenstiftlassentiglassenkaliberbouwnabehandeling machinepark lasersnijdenponsenplooienrollensnijdenzagenlasrobots over ons vacatures contact nl en home productie machinepark over ons vacatures contact nl en homeproductieplaatbewerking plaatbewerking van lasersnijden tot plooien en ponsen op basis van uw ontwerp realiseren wij de plaatonderdelen voor uw producten. Onze afdeling plaatbewerking staat in voor het lasersnijden van stalen inox en aluminium platen van verschillende diktes het nauwkeurig plooien tot de gewenste vorm het ponsen van eenvoudige geometrische vormen in grote oplages en het verzagen van buizen en profielen De handelswijze m.b.t. precisie metaal buizen lasersnijden Uw ontwerpen en specificaties worden heel nauwkeurig opgevolgd en elk eerste stuk van een serie ondergaat een uiterst strenge controle. We denken stee.