Menu Sluiten

Lasergraveren Barcodes

Raytech is een Belgische toeleverancier gespecialiseerd in de productie van complexe onderdelen. Deze onderdelen worden geproduceerd door middel van lasertechnologie. Hoge nauwkeurigheid staat hierbij altijd centraal.

More than precision

Als één van de eerste Belgische toeleveranciers in Lasersnijden en meer recent in Additive manufacturing is Raytech een pionier in de productie van kleine & complexe onderdelen.

Dankzij in-house machinebouw kunnen ongeziene acceleratiesnelheden gehaald worden waardoor Raytech zich binnen de industrie kan onderscheiden. Hierbij kunnen diktes tot 0.005mm met een tolerantie van 10µm gelaserd worden. Door deze vooruitstrevende technieken is Raytech de geschikte leverancier van prototypes tot grotere hoeveelheden.

Wat maakt ons uniek?

Wij treden op als co-engineer om een oplossing te vinden voor de meest uiteenlopende projecten waarbij we garant staan voor de hoogste nauwkeurigheid en  afwerkingsgraad. Bovendien is er de mogelijkheid voor grotere en frequente orders een in-house op maat gemaakte machine te ontwikkelen speciaal voor uw product!

Vragen? Contacteer ons!

00393700039370

Meer info

tags: Laserbewerkingen – Lasersnijden – Laserlassen – Lasergraveren – Laserboren – 

Wenst u meer info over lasergraveren barcodes kijk dan vlug op https://raytech.be | Lasergraveren Barcodes

Machinebouw | Laser | Printing | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Lasergraveren barcodes

home over diensten lasergraveren voordelen lasergraveren toepassingen materialen faq s realisaties contact menu qr en barcodes graveren barcodes en qrcodes laten toe om op een relatief compacte manier data zoals weblinks en teksten te bundelen. De enige voorwaarde is dat de resolutie van de code en het contrast met de achtergrond waarop deze zich bevindt groot genoeg is. Voordelen lasergraveren qr en barcodes een van de belangrijkste voordelen van lasergraveren is de nauwkeurigheid waardoor zulke codes uitermate geschikt zijn om te lasergraveren. Hierdoor zal bijvoorbeeld een qrcode kleiner dan vierkante centimeter nog steeds scanbaar zijn lasergraveren barcodes zijn zeer gegeerd Naast de nauwkeurigheid can het contrast van de code met de achtergrond ook bepaald worden. Bij lasermarkeren van rvs kan namelijk een zwarte markering bekomen worden op een metalen achtergrond die perfect te lezen is met een barcodelezer. Een ander materiaal dat zich uitstekend leent tot het graveren van codes is zwart geanodiseerd aluminium de witte gravure die ontstaat geeft een groot contrast met de diepzwarte achtergrond Enige opheldering over lasergraveren barcodes Een .

be nl materialen hout aluminium lasergraveren fruit aluminium inoxrvs hout lakafdracht glas lasersnijden sjablonen hout kunststoffen inoxrvs personaliseren frezen signing ltpro labels tags contact materialen hout aluminium lasergraveren fruit aluminium inoxrvs hout lakafdracht glas lasersnijden sjablonen hout kunststoffen inoxrvs personaliseren frezen signing ltpro labels tags contact lasergraveren onze hoogwaardige lasergravures zijn bijna op elk materiaal toe te passen.met lasergraveren wordt een klein laagje uit het materiaal gebrand. Hierdoor kan bijna elk materiaal worden voorzien van een tekst logo of afbeelding. Lasergraveren op bijna alle materialen onze hoogwaardige lasergravures zijn bijna op elk materiaal toe te passen. Met lasergraveren wordt een klein laagje uit het materiaal gebrand. Hierdoor kan bijna elk materiaal worden voorzien van een tekst logo of afbeelding. Denk hierbij aan industrile toepassingen zoals typeplaatjes identificatie of barcode plaatjes. Maar ook aan reclameborden of naamborden op bijna elk.

Interesse in Lasergraveren barcodes

.